Lepuri

Lepurit ja kishin vrare shokun dhe si i fort filloi t’i bertiste kafsheve :
– Flisni ,mer legena !! Kushe vrau?? Kush e vrau flisni….
Asnje nuk po fliste vetem kur del luani :
– Un e vrava…
Lepuri : Mir ja bere se s’durohej fare ai legeni.

Të ngjashme

Ska komente

Komento