Lëkundja

Një anije e mbushur me udhëtarë lëkundet në detin e hapur. Një marinar i ri i afrohet kapitenit dhe e pyet:
-Kapiten, pse anija jonë po lëkundet vazhdimisht derisa deti është i qetë?
-Sepse të gjithë udhëtarët tanë janë në udhëtimin e çifteve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento