Lajmerimi ne gazete

Burri dhe e gruaja ishin ulur në tavolinë duke pirë kafenë e mëngjesit të dy bashkë. Në një moment të caktuar burri thotë:
-Uau… E dashur, po lexoj disa lajmërime dhe qenkan disa goma makine që u shitkan me pak lekë, gati sikur janë të falura.
-Po përse më lexon lajmërime në gazetë për goma makine kur ti nuk ke makinë o derëzi?!… –ia kthen gruaja gjithë nerva.
Burri i hedh një vështrim të shtrembër së shoqes dhe i thotë:
-Moj zemër, unë nuk të kam thënë ndonjëherë pse blen sytjena të reja kur nuk ke gjokse…

Të ngjashme

Ska komente

Komento