Lajmërimi i vdekjes

Një gjirokastrit telefonon në redaksinë e gazetës dhe thotë që të botonin një lajmërim vdekje. Ai i gazetës i thotë:
– Mirë, më thoni tekstin.
Gjirokastriti: – Shkruani, Xhaferr Tasi vdiq. Nëpunësi i gazetës e inkurajon: – Mund të shtoni edhe ndonjë gjë tjetër po deshët se keni tre rrjeshta në dispozicion.
Dhe gjirokastriti: – E po mirë atëherë! Shtoni se shes një mercedes 240, vitit 1998.

Të ngjashme

Ska komente

Komento