Kuzhina dhe pornografia

Gruaja shikon në TV një emision për kuzhinë, hyn burri në dhomë dhe i habitur e pyet:

-Pse po shikon kur nuk ke lidhje me kuzhinë?
-E gruaja i përgjigjet: “Po edhe ti rregullisht shikon filma porno!

Të ngjashme

Ska komente

Komento