Kushti

-Tipi merr telefonin dhe thërret partinë politike:
Alo, a është kjo Partia e Pavarur?
-Po zotëri, çfarë dëshironi?
Desha të konkurroj për president, cilat janë kushtet?
-Jeni i çmendur?!
Po jam, a ka edhe ndonjë kusht tjetër?

Të ngjashme

Ska komente

Komento