Kushtet ne burg

Dimer i madh. Nje i ri cigan arrestohet duke vjedhur dhe burgoset.
Nje dite e viziton nena.Si eshte ketu bir? Eshte keq?
– Jo mama, shtyhet.
– Ushqimi si eshte?
– Kemi tre pjata ne vakt, ndersa dy here ne jave na japin dhe pak mish.
– Po ngrohje?
– Cka. Si vime nga puna, lahemi shpejt e shpejt dhe shtrihemi.
– Po drita?
– Naten fiket, por avantazhi eshte qe biem me heret dhe fleme me shume.
– Mire, bir i mamit, kij mendjen mos bej ndonje budallek dhe te nxjerrin jashte keta…

Të ngjashme

Ska komente

Komento