“Kush po e blen nënën time?

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj! Dhëndrri e mori mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën time?” U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë ai e përsëriti tre herë. Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”. U kthye në drejtim të nuses dhe e lajmëroi se ajo tanimë është e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time,se ajo mfali jeten,e para asaj une sve askend,e mori atë dhe u largua nga salla.””

Të ngjashme

Ska komente

Komento