Kush komandon ne shtepine tuaj?

Kishte njeri ne nje lendine disa kuaj te kuq dhe disa te bardhe. Kush kalonte aty prane e pyeste:
– Kush komandon ne shtepine tuaj?
– Gruaja – i pergjiet kalimtari.
– Atehere urdhero e merre nje kale te kuq.
Keshtu veproi dhe me te tjere deri sa erdhi njeri i cili pyetjes se mesiperme ju pergjigj:
– Une komandoj ne shtepi.
– Atehere urdhero zgjidh nje kale te kuq ose te bardhe.
Ai, pasi u mendua pak tha:
– A me pret dhjete minuta sa te pyes gruan se ?fare ngjyre ta marr kalin?

Të ngjashme

Ska komente

Komento