Kush dreqin hyp atje nalt!

Një çift po dilte në qytet. Rrugë e gjatë, nxehtë i madh, para tyre ndodhet një pemë dhe ata bashkë vendosin m’u ul nën të. Pas një farë kohe gruaja çon kryet lart me pa, kur shef dy zogj sqep më sqep dhe i thotë të shoqit:

– Mor burrë ça janë ka bajnë njata zogj atje lart?

– I shoqi: janë ka puthen.

– Gruaja: po pse nuk me puth edhe ti mua?

– Burri ia kthen: po kush dreqin hyp atje nalt.

Të ngjashme

Ska komente

Komento