Kurreshtja e gjyshes

Kthehet një djalë nga shkolla dhe kur hyn në shtëpi e sheh gjyshen duke shikuar një film erotik dhe i thotë:
– Gjyshe, nuk bën të shikosh këtë film!
Gjyshja: – Vetëm jam kurreshtare të shoh se a po martohen këta dy në fund të filmit!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento