Kurbeti

Një burrë që punon disa vite vet në kurbet, mërzitet dhe shkon në një klub striptizi. Vjen një kameriere ta shërbejë. Ia jep 300 euro dhe i thotë:
– Ma sillni femrën më të trashë që keni, një pjatë fasule të nxehtë dhe një çaj.
– Zotëri, me këto para mund ta merrni femrën më të bukur, të hani specialitetin e mbrëmjes dhe të pini verën më të shtrenjtë…
– E nderuar, nuk dua gjëra të tilla, desha ta kujtoj pakëz shtëpinë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento