Kurbetçari i ri kërkon nuse

Një kurbetçar i ri kthehet në vendlindje për të gjet nuse. Takohet më njërën dhe vendosin ta bëjnë një xhiro me veturën e tij të re. Si janë duke shëtitur, bëhet vapë dhe ai pyetën:

-A ta lëshoj klimën?

-Jo, lëshoje Mahmut Feratin, unë vetëm atë e dëgjoj!

Të ngjashme

Ska komente

Komento