Kur te ze nata rruges

Troket ne dere dhe e hap nje grua.

– Cfare do?
– Doja te kaloja naten ne han dhe nese ka ndonje gje per te ngrene…
– Nuk kemi! Dhe i perplas deren ne fytyre.
Troket perseri udhetari dhe gruaja e pyet perseri:
– Po tani cfare do?
– Mund te flas me Gjergjin…?

Të ngjashme

Ska komente

Komento