Kur policia ndal ministrin

Ministri i Brendshëm niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia.
– Librezën dhe lejen e vozitjes… Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni…
– Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj çdo qytetari!
– Në rregull ministër, futi nja 20 euro në librezë dhe jeni të lirë të vazhdoni…

Të ngjashme

Ska komente

Komento