Kur polici eshte shume i “edukuar”

– Kush teshtiu?

Qetesi.

– Kush teshtiu? Bertet polici.

Asnjeri nuk merrte fryme. Polici nxjerr pistoleten dhe qellon dy here nga dritarja:

– Kush teshtiu?

Te gjithe po dridheshin… kur nje plake nga fundi i urbanit:

– Une, teshtiva.
– Shendet neno! Pastaj duke pare nga te tjeret:

– Na kane urdheruar te jemi te sjellshem!

Të ngjashme

Ska komente

Komento