Kur perdhunimi eshte…. me radhe

Ne nje stacion policie hyn nje franceze si e shkalafytur:

– Zoti komisar, para 15 minutave, ne park, me perdhunuan 15 veta!

– Qetsohuni zonje, ju lutem qetsohuni. Na pershkruani agresoret dhe ju jap fajelen e nderit se do ti gjejme te gjithe ne kohe rekord!

 Francezja, duke marre fryme e lehtesuar:
– Ooo, zoti komisar, nuk me duhen te gjithe! Ju lutem gjeni vetem te pestin, te nentin dhe te dymbedhjetin!

Të ngjashme

Ska komente

Komento