Kur nuk ke para

Duhet të më falësh se këtë muaj nuk do ta jap këstin e pagesës, – i tha një burrë fajdexhiut.
– Kështu më the edhe muajin e kaluar.
– Dhe nuk e mbajta fjalën?

Të ngjashme

Ska komente

Komento