Kur mjeku të jep një lajm të keq dhe një të “mirë”..

Beni ishte duke bere një kontroll për ditën e dyte rresht pasi i dolën disa parregullsi herën e pare.

“Unë kam një lajm të mirë dhe një lajm te keq”, thotë mjeku. “Lajm i mirë është se ju keni dhe 24 orë për të jetuar.”

“Ky ishte lajmi i mirë, po i keqi ca është ?!” pyet Beni.

Pastaj mjeku thotë, “lajmi i keq është që unë duhet te të kisha lajmëruar qe dje.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento