Kur mësuesja pyet nxënësin

Më thuaj tre emra të njerëzve të njohur në botë? – i thotë mësuesja një nxënësi. -Lionel Messi, Cristina Ronaldo dhe Francesco Totti! -Mirë, thotë mesuesja, a ke dëgjuar ndonjëherë për Bethovenin, Moxartin, Shopenin?! -Jo mesuese, lojtarët e këtyre ekipeve të vogla si njoh fort mirë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento