Kur gruaja endet bareve…

Dy shoke ishin duke biseduar me njeri-tjetrin dhe njeri i shpreh shokut shqetësimin e tij.
– Jam i shqetësuar, sepse ime shoqe kalon mbrëmjet nga një bar te tjetri.
– Mos ka vesin e keq që pi shumë, e pyet shoku
– Jo bre, ka vesin që të bredhë e të më kërkojë mua…

Të ngjashme

Ska komente

  • Reply bleronaaaaa 07/01/2015 at 5:02 pm

    aahhahahaha

  • Komento