Kur do të hidhesh nga çatia por nuk ta mban…

Një grua kishte menduar te vriste veten dhe po e diskutonte çështjen me burrin e saj…
Gruaja: Para një jave desha te vrisja veten.

Burri: Po si?

Ajo: Doja te hidhesha nga çatia dhe u bëra gati te ngjitesha.

Ai: Po çfarë te beri te ndryshoje mendje?

Ajo: Kisha frike te hipja ne çati se mos bija.

Të ngjashme

Ska komente

Komento