Kur deshirat te plotesohen nga peshkaqeni

Peshku i arte do merrte pushimet dhe i kerkoi peshkaqenit ta zevendesonte.

– Eshte e thjeshte fare, nese te kap ndonjeri i ploteson tre deshira dhe me kaq shpeton!

Pas nje jave kthehet peshku dhe pyet peshkaqenin si i shkoi. Peshkaqeni i tregon se e kishte kapur dikush.
– Dhe cfare bere? pyet peshku i arte.
– I thashe qe i plotesoj tre deshira.
– Dhe me pas?
– E pyeta per deshiren e pare!
– Dhe cfare kerkoi?
– Me kerkoi nje keshtjelle dhe I dhashe nje keshtjelle!
– Po e dyta..
– Me kerkoi femra dhe i dhashe femra!
– Po e treta…
– Me kerkoi te kishte “instrumentin” deri ne toke..
– Dhe cfare bere? – I hengra kemebet…!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento