Kulleri

-Vdes njeri dhe kullerat shkojne per kryeshendosh.
-Kulleri: “Hej njerez, a u merzitet per tipin bre, shume i smut o kon a, shume m’u ka dhimte a”!
-Burrat tjere ne dhome ia kthejne:
-Jo bre s’u kane smute, po kerri e ka shkele

Të ngjashme

Ska komente

Komento