Kulleri në varrim

– Ka qenë një kuller prezent në një varrim.

Gjatë varrimit, atë po e telefonon një shok i tij dhe po e pyet se ku është. Kulleri i përgjigjet: – Qe be jena tu e mbjellë një njëri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento