Kulleri dhe polici

Polici: Ku je nisë?
Kulleri: S’po di njeri, s’kom vendose…
Polici: Çysh more, ku je nisë kallxom?
Kulleri: Po, nuk po di, zdi bash ku jom nisë.
Polici: A e din kush jom unë?
Kulleri: Phaaaa çfar rasti, une s’po di ku jom nisë, ti s’po din kush je.

Të ngjashme

Ska komente

Komento