Kujdes nga budallai

Një automjet kalon në të kuqen dhe polici e ndal. Kur i afrohet t’ia kërkojë dokumentet kupton se në timon ishte shefi i policisë.
– Mirdita shef.
– Çfarë miri idiot! Pse më ndale?
– Po shef kalove në të kuqen.
– Ani çka? A nuk e sheh se po ngutem?!
– E shoh shef, po do të kalojë ndonjë budalla në të gjelbrën dhe do t’ju godasë, prandaj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento