Kufiri

Arrin një serb në kufi dhe polici duke ia shikuar pasaportën e pyet (në anglisht):
– Nga je?
– Serbia
– Siria? Oh…
– Jo, jo, Serbia. E dini Novak Djokovic, Vlade Divac, Nikola Tesla…
– Ah, Serbia. Ratko Mladic, Slobodan Milosevic, Radovan Karadzic… – ia kthen polici.

Të ngjashme

Ska komente

Komento