Ku të kërkosh

Eshte vone dhe Nastradini kthehet ne shtepi nga mihonja .mu ne prag te deresi bie nga gisht unaza.menjehere miku qe e shoqeronte perkulet mbi toke dhe fillon te kerkoje rrotull , kurse nastradini shkon ne mes te rruges , qe ndricohet nga drita e henes se plote. <<Nastradin , çben atje? Unaza te ra ketu ti e humbe ketu unazen.
bej si te duash ti . pergjigjet nastradini , un preferoj te kerkoj aty ku ka drite…

Të ngjashme

Ska komente

Komento