Ku gjendet Afrika?

Gjatë një ligjërate, një profesor i pyeti studentët: Kush e di se ku gjendet Afrika?

-Biondina: Nuk jam aq e sigurt, por nuk duhet të jetë aq larg. -Profesori: Si mendoni nuk është larg? – Biondina: Me babin tim punon një afrikan në firmë dhe çdo ditë vjen me biçikletë në punë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento