Ku eshte diferenca e burrave prej 8, 18, 28, 38 dhe 48 vjec?

8 – E ve ne krevat dhe i tregon nje histori.
18 – I tregon nje histori per te mos shkuar ne krevat.
28 – E ben te besoj qe ai duhet te tregoj nje hisotri per te te cuar ne krevat.
38 – I tregon nje histori dhe shkon ne krevat me nje tjeter.
48 – Nuk ke nevoje ti tregosh asgje sepse tashme, ate e ka zene gjumi ne divan.

Të ngjashme

Ska komente

Komento