Ku e ke gruan?

Takohen dy miq në det dhe njëri e pyet:

– Ku e ke gruan?

– Ja ku është zhytur në ujë, a e sheh sa e talentuar që është?

– Si po mendon e talentuar?

– Po, ja. Sot është mësuar të notojë dhe qe një orë po rri nën ujë pa frymë

Të ngjashme

Ska komente

Komento