Kthimi i burrit

Një grua shkon tek doktori i familjes, me sy të nxirë dhe trupin vija-vija.
Para doktorit, gruaja pohon që këto ishin pasojë e goditjeve me shpulla dhe rrip nga i shoqi.
– Unë e mendoja se është me pushime jashtë shtetit yt shoq, – i thotë doktori.
– Edhe unë ashtu mendoja, – i përgjigjet gruaja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento