Kryeni detyrën tuaj dhe na lini të qeta

Një ushtar sheh një grup vajzash talebane dhe iu thotë : Do t’ju përdhunoj!
Bashkë me vajzat ishte dhe një plakë.
Vajzat i luteshin: Jooo! Ju lutem mos na përdhunoni. Ndërsa plaka me seriozitet u përgjigjet: Kryeni detyrën tuaj dhe na lini të qeta!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento