Kontrollori i biletave

Autobuzi niset nga stacioni ndersa pas tij duke vrapuar nje burre po theriste:
– Ju lutem, bejini shenje shoferit te ndaloje se jam vone per ne pune!
– Pasagjeret i luten shoferit ta ndaloje. Hipen burri gjithe qef dhe thote:
– Uhh arrita! Biletat ju lutem!

Të ngjashme

Ska komente

Komento