Kontraceptivët

Shkon gjyshja te gjinekologu dhe kërkon kontraceptivë.
– Gjyshe, çfarë ju duhen këto? – pyet mjeku.
– Këto barna më qetësojnë shumë – përgjigjet gjyshja.
– Ju qetësojnë?
– Po. Çdo ditë në mëngjes ia qes mbesës në lëng dhe jam e qetë gjithë ditën…

Të ngjashme

Ska komente

Komento