Konstatimi

Nje polic i ben shefit te vet nje vazo lulesh dhurate, por e vendos permbys. Vjen shefi, shikon vazon, e ekzaminon dhe konstaton:
– Shiko cfare vartesish budallenj qe kam, me bejne dhurate nje vazo lulesh te prishur. Nga vihen lulet se kjo eshte e zene?!!
Dhe pasi e ngre thote:
– per me teper i mungon dhe fundi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento