Konsideratë për ekspozitën

Kur një piktor modernist doli nga ekspozita e tij personale, një shoku i tij e pyeti:

– Hë si dole me ekspozitëm?

– Nuk e di se ç’të them me ekzaktësi. Publiku u nda në dysh: një pjesë thoshte “gjynah për bojrat”, kurse pjesa tjetër thoshte “gjynah për pëlhurat dhe telajot”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento