Komplimenti

Pas një zënke plot bërtitje dhe sharje, burri i thotë gruas:
– Ti je si droga!
– Shuaj, tash po përpiqesh të më marrësh me fjalë të mira. Do të thuash se jam si droga, që nuk mundesh pa mua e gjëra të tilla…
– Jo, jo. Dua të them se ma ke shkatërruar jetën…

Të ngjashme

Ska komente

Komento