Kompjuteri

– Kompjuteri im është shume i fuqishëm. Ai është ne gjendje tu përgjigjet te gjitha pyetjeve qe i bëhen. Po te duash provoje.
– Ku është babai im ne këtë moment, e pyet klienti.
Shitësi shkruan pyetjen dhe me pas ne ekran shfaqet përgjigja:
– Babai yt ne këtë moment po gjuan peshk, përgjigjet kompjuteri
– Ah, ja futi kot, babai im ka dhjete vjet qe ka vdekur, nxiton te thotë klienti.
Shitësi nuk e humb fillin dhe i thotë:
– Riformuloje pyetjen: Ku është bashkëshorti i nenës time.
– Ku është bashkëshorti i nënës sime ne këtë moment, pyet përsëri klienti.
– Bashkëshorti i nënës tende ka vdekur dhjete vjet me pare, shfaqet ne ekranin e kompjuterit..

Të ngjashme

Ska komente

Komento