Komandon burri apo gruaja?

– Kush komandon ne shtëpinë tuaj?
– Gruaja – i përgjimet kalimtari.
– Atëherë urdhëro e merre një kalë te kuq.
Kështu veproi dhe me te tjerë deri sa erdhi njeri i cili pyetjes se mësipërme ju përgjigj:
– Unë komandoj ne shtëpi.
– Atëherë urdhëro zgjidh një kalë te kuq ose te bardhe.
Ai, pasi u mendua pak tha:
– A me pret dhjete minuta sa te pyes gruan se çfarë ngjyre ta marr kalin?

Të ngjashme

Ska komente

Komento