Komandanti Policor

Komandanti i Stacionit Policor i urdheroi policet e stacionit qe te rreshtoheshin sipas shkolles qe kishin te kryer.
U formuan rreshtat:me 4 vjet shkolle,me shkolle fillore,te mesme,te larte, fakultet,… mirpo nje polic i gjore sillej verdall nga rreshti ne rresht.
Dikur Komandanti u zemrua dhe e pyeti:”si eshte eshte puna me ty qe nuk po ze vend askund”?
“Po une nuk kam shkolle fare”u pergjegj i gjori.
“Ti dil pas meje”i tha Komandanti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento