Koleksion i gjashtë me bjondina

Pse zihen ne mes veti, dy bionde mbi nje motor?
Shtyhen per te zen vendin nga dritarja…

Cka thot Bjondina, kur e sheh levoren e bananes ne rruge?
A, apet kam me u rrezu a!?

Pse bjondina e mban nje gote te thate ne frigorifer?
-Sepse, kur t’i vjen nje mysafir dhe bjondina e pyet: “Cfare doni te pini”, e mysafiri i thot: “Kurgjo, faliminderit”, bjondina ngan e e merr goten e that’ edhe ia bjen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento