Koka Kolla

-Kishin qenë tre shokë, dhe një dite shkojnë në një lokal për të pirë nga një pije.

-Njëri kërkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thotë: A keni coca colë?

-Kamarieri thotë jo coca colë por, koka kollë .

– Ky ia kthen : e si ashtu?

-Atëherë edhe shoku im që e ka emrin Cali, a me thirrë kali a ?

Të ngjashme

Ska komente

Komento