Koha e Zogut

Njehere ne Shqiperine komuniste zbret nje grup malesoresh per te vizituar Durresin. Disa te derguar nga Partia shoqeronin malesoret dhe u tregonin se cfare kishte ndertuar Partia. Partia kishte bere pallatet, Fabriken e Gomes, Stacionin e trenave, Portin etj. Por ajo qe u terhoqi me teper vemendjen malesoreve ishte deti qe nuk e kishin pare me pare dhe pyeten udherrefyesin:
– Po kete Partia e ka bere ?
– Jo, ai ka qe qene aty qe nga koha e Zogut – iu pergjegj udherrefyesi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento