Koha e gjatë

Sa kohë i duhen një polici për të shkruar “Urime ditëlindjen” mbi një tortë?
– Dy orë e një minutë.
– Një minutë për të shkruar dhe dy orë për të pastruar makinën e shkrimit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento