Kinezi, francezi dhe shqiptari në hënë

Shkojnë kinezi, francezi dhe shqiptari në hënë.
Kinezi: Pe e shoh murin kinez. Francezi: Po e shoh kullën e Ajfelit.
Shqiptar: Unë po e vërej Kosovën se qenka ndalur rryma!

Të ngjashme

Ska komente

Komento