KINEZI dhe Kosovari

Takohen KINEZI dhe Kosovari.
Tu ba muhabet, (Kosovari-kurreshtar) e pyet. Allahile Kinezo,
Sa jeni ju krejt.
Paj… mendohet kinezi e thot: – Javën e kaluar ishim 1 e 250 milion
e sot sigurisht 1 miliard e 300 milion.
Auuuu, ia bën kosovari.
Pas pak, Kinezi I drejtohet Kosovarit.
Po ju, sa jeni?

Ne, a!!??
Vahlla qaty rreth 2 milionëve.

Çka po thua hej, ia bën kinezi, po krejt ju qenkeni kusheri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento