Kesulkuqja dhe ujku

Kesulkuqja po ecte neper pyll qe te shkonte te shtepia e gjyshes qe ishte e semure. Duke ecur kur shf ujkun te fshehur pas nje shkurre.- O ujk te shof, je i fshehur aty pas shkurres – i thote Kesulkuqja. Ujku iken me vrap. Pas ca minutash Kesulkuqja e shef prap te fshehur pas nje shkurre tjeter dhe prap i thote:- O ujk te shof qe je fshehur atyIken prap ujku me vrap. Pas 2-3 minutash Kequlkuqja duke ecur shef prap ujkun te fshehur pas nje peme- O ujk te shof aty pas pemes qe je fshehur.- O Kesulkuqe a do na lesh te dhjes rehat apo jo – ja kthen ujku.

Të ngjashme

Ska komente

Komento