Këshilla e mjekut

– Që të përmirësohesh, duhet të ndërrosh komplet mënyrën e jetesës: të lësh duhanin, alkolin…
– Lëre, e mora vesh. E paske rregulluar me gruan time.

Të ngjashme

Ska komente

 • Reply Rona 18/12/2014 at 10:31 pm

  Sa baroleta interesante
  P

 • Reply Rona 18/12/2014 at 10:32 pm

  Sa barcoleta interesante dhe qesharake

 • Reply Rona 18/12/2014 at 10:33 pm

  Ddd

 • Reply Rona 18/12/2014 at 10:33 pm

  Un jam rona fetahaj

 • Komento